Hopto – Golden: Monaco, a szerencse forgandó?

A Hopto Golden bajnokságának következő állomása a szerencsejátékok városa, Monaco, a szezon talán legkülönlegesebb versenye, ahol minden pilóta álma a győzelem.

Ismét kiélezett harc várható a dobogós helyekért, itt mindenkinek a maximumot kell nyújtani a keskeny és falakkal, korlátokkal tűzdelt városi utcákon, aki fejben nem lesz összeszedett, az könnyen autójának valamelyik alkatrészébe kerülhet…..

Sajnos mrlaccy nullázott az előző futamon, nem tudott rajthoz állni, le is csúszott a harmadik pozícióba Tusy és Ferenczi Csongor mögé, de a Force India még mindig vezeti a gyártók versenyét a McLaren előtt.

Négy futam után még nem tudott pontot szerezni három csapat, a Toro Rosso – Marussia – HRT trió eddig még nem járt sikerrel a pontvadászatban.

Jelenleg, egy nappal a viadal előtt mrlaccy pörkölte oda a legjobb tesztidőt a táblázat élére, 1:15.133-al, carlosrol és juan majd 3 tizedre tudták csak megközelíteni.

Sok nyitott kérdésre kaphatunk választ az 54 körös menet végén, Tusy behúzza e a harmadik győzelmét, vagy laccy vissza zárkózik, ismét a Force India fog hengerelni, vagy legyőzőre találnak, valamint meggazdagodnak e a mini állam karosszéria lakatosai a pilóták ténykedése után?

Kiderül szerda este az SSTV monitorai előtt, tartsatok velünk!

Kategória: Közvetítések | A közvetlen link.