VCRC KTCC S7 – Újra dübörög a banda!

A bajnokságot mumus70 vezeti elképesztő előnnyel, leiskolázva a komplett mezőnyt……. akár így is kezdhetné a beharangozót eme cikk írója, de nem teszi, egyrészt mert ez sohasem volt így rögös karrierje alatt, másrészt pedig csütörtökön indul útjára a VCRC KTCC 7. szezonja, amit másnap felvételről már meg is tekinthettek.

Nézzük az újdonságokat: az első és talán legnagyobb változtatás az előző szezonhoz képest, hogy helyet kapott a kínálatban a BMW, hátsókerék hajtással.

Bővebben: VCRC KTCC S7 – Újra dübörög a banda!

Aztán az egyik feltétele az indulásnak, hogy mostantól a minimum támogatói státusszal rendelkezők nevezhetnek a szezonra, segítve a liga üzemeltetését, és persze a végelszámolásnál díjazásra is számíthatnak a dobogó részesei.

Változatlan a szeszélyes időjárás, ami az első versenyhelyszínen, Brands Hatch-ben némi riadalmat okozott a szabadedzések túlnyomó részén, hozza a formáját ugyanis az Angol időjárás, többnyire szakadó esőben teszteltek a pilóták.

8 állomásra látogat a mezőny, melyeken 2 futam kerül megrendezésre, egy guruló, és egy álló rajttal.

Egyedi festések tömege készült el, valamint lezajlottak a téli átigazolások, alakultak új csapatok, de támadnak a régiek is!

Mint azt már megszokhattátok, ezt a szezont is teljes egészében követhetitek péntek esténként, a jól megszokott stáb ismét elfoglalja a stúdiót, Beast és HorCsa értő tolmácsolásával izgulhatjátok végig a viadalokat.

Akkor hát nemsokára kezdünk, péntek este mindenkit várunk szeretettel az SSTV 1-es csatornájára!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.