VCRC – Skoda Fabia Kupa: Ez a harc lesz a végső!

A végjátékhoz érkezett a VCRC Fabia Kupa, az utolsó 2 futamot látja vendégül a Slovakiaring hosszú, és mesterséges dombokkal fűszerezett, de élvezetes versenypályája.

A tabellát illetően még semmi nem dőlt el, szoros végeredmény várható, az esélyesek között alighanem a pillanatnyi formaidőzítés, és a koncentráció mértéke dönt majd.

Az élen Nyíl tartózkodik 142 ponttal, majd Paja, Acer, Finger, és Zippair lohol a nyakában 137, 134, 130, és 111 ponttal. A csapatok versenye viszont már nem tartogat nagy, és váratlan fordulatot a nyertes kilétét nézve, a Fabia Motorsport mindenkit lehengerelt az eddig összelapátolt 345 ponttal. Őket követi az Etihead 241 egységgel, majd a dobogó képzeletbeli 3. helyén az Auto Kelly gárdája várja az összecsapást 206 ponttal.

A hotlaps jelen állása szintén papírformát mutat: a Finger – Acer – Nyíl trió uralja ez idáig a teszteket.

Nos akkor pénteken mindenki időben fogyassza el a sztrapacskáját a jó kis Arany Fácánnal lekísérve, és irány az SSTV 1-es csatornája, ahol Beast és HorCsa értő tolmácsolásával követhetitek végig a 2 x 9 körös végső nagy harcot a díszes VCRC kupáért! Jó szórakozást!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.