VCRC – Skoda Fabia Kupa: Kinek lejt majd a hazai pálya?

– Fogalom? – Nem! – Élőlény? – Nem! – ŐŐŐ, étel? Akkor tudom: Pannonia sajt! – Rossz nyomon vagy! Haladni kell rajta! – Na ne! Miért nem ezzel kezdted? Hát Pannonia motor!!!! – Marha! Takarodj ki innen! Pannoniaring te ostoba!

Igen, hazai pályára látogat a VCRC Fabia kupa népes mezőnye, hogy kicsit fellendítse a motorsportokra kiéhezett Magyar közönséget.

Az előző futamon elmaradt a beígért zápor, azóta már Pataki Zita is más munkakörben dolgozik, viszont a megbízható Aigner Szilárd 39 % esélyt jósolt az esőre, talán neki hihetünk.

A pilóták az elmúlt futamon bizonyították, hogy kicsi a bors de erős, hiszen láthattunk roppant szoros befutókat, hatalmas csatákat konvojokban, hatalmas balesetekkel tűzdelve, a verseny után a pályára beszökő gyerekek ereklyék, gumidarabok után kutatva gyakran bukkantak némi leszakadt testrészekre is…..

Szerencsére a Ring most tágas játszóteret kínál, viszont ha valóban lesz csapadék, az megtréfálhatja a száraz aszfalthoz szokott öreg rókákat is. a viadal 2×11 körös lesz.

Az eddigi tesztelések alapján Finger futotta meg az etalon időt 2:00.328-as eredménnyel, PaJa1, és Nyíl előtt, és az első 7 pilóta 1 mp-en belül tartózkodik. A tabella állása 2 verseny után: Nyíl, PaJa1, Acer 46, 45, és 44 ponttal. Tehát ez a kupa is szoros eredményeket ígér.

Várunk mindenkit sok szeretettel pénteken este az SSTV 1-es csatornájára, ahol Beast és HorCsa tolmácsolja az eseményeket. Jó szórakozást!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.