OBHUNRACING RALLYWORLD HISTORIC BAJNOKSÁG

Véget ért egy újabb évad az OBHUNRACING háza táján. 4-szerre is lezajlott a Histroric bajnokság, a RALLYWORLD 4.0 egy verziójával. Abszolútban és kategóriák szerint választottak dobogósokat, valamint aki ennél is többre vágyott, az kipróbálhatta magát a Prológ futamokon is! Lássuk tehát a nyerteseket:

A bajnokság abszolút dobogósai:

Stelbaczki Tamás

Hogy értékeled a versenysorozatot, a szervezést, a pályákat és az autókat?

Nagyon jó volt az egész szezon. A szervezéssel se volt semmi problémám, az autó is remekelt, hisz minden versenyen célba értünk.  Az utolsó versenyen csak a 4. hely jött össze, mert már biztonságra mentünk, de az előtt végig dobogós helyeket értem el. A Magyar Rallyt sikerült is megnyernem, aminek nagyon örültem  Az EVO-t most pihentetjük,idén egy szép BMW M3 E36-al indulok, ezzel az autóval is megpróbálom magamból kihozni a maximumot! Köszönöm az interjút!

Wizner Dániel

Hogy értékeled a versenysorozatot, a szervezést, a pályákat és az autókat?

Ezt a versenysorozatot nagyon nagyra értékelem mivel ebben a ligában kezdődött meg Rally-s pályafutásom online még a 2. bajnokságban ahol tanulhattam a nagyoktól jó pár trükköt az autó irányításáról. Az idei bajnokság messze a legjobb volt számomra mivel a 2. helyen végeztem egy remek pilóta mögött aki megérdemelte ezt a bajnoki címet. A szervezés, mint mindig ebben a ligában messze átlag feletti volt, nem is beszélve az egyedi módjukról mely nagyon élvezetesre sikeredett ezekkel az autókkal. A pályákat nagyon élveztem az elejétől a végéig.

Abszolút és kategória 2. is vagy, ez dupla öröm, indulsz legközelebb is?

Ki nem hagynám az idei bajnokságot, remélem megtudom ismételni az előző eredményemet.

Idén új autók lesznek, váltasz, vagy maradsz?

A váltás benne van a pakliban mivel sok új jó autó érkezett a mod-ba. Még nem tudom, milyen autóval vágok neki a bajnokságnak de a bajnoki címért harcba akarok szállni idén is.

A váltás nagyobb kategória, erősebb autó felé, vagy a valamivel gyengébb, kategória felé lenne?

A váltás mindenféleképpen nagyobb kategória felé lenne, ha találok a vezetési stílusomnak megfelelő járművet.

Köszönöm és sok sikert a továbbiakban!

Köszönöm Szépen

Görög Péter

Sajnos nem tudtam felvenni vele a kapcsolatot, de ezúton is gratulálok neki!

Forrás: Berényi Szabolcs

Kategória: Hírek | A közvetlen link.