XIIIMB- Rajtolunk!

Mozgalmas évad áll mögöttünk! Újra egy kupás suzuki volánja mögé ülhetett a bajnokunk! Örömmel jelenthetem hogy a sorozat folytatódik.

Az RCM 13. Magyar S2 Bajnokság fődíja újra egy egész napos tesztvezetés lesz az RCM Motorsportnak köszönhetően.

Csuti László harmadik alkalommal biztosítják ezt a magyar szimulátoros közösségben egyedülálló lehetőséget. A tét tehát nem kicsit, lássuk ki lesz rá méltó 2013-ban!

A bajnokság prequal szervere 2012.10.07-én elindul. Ezzel hivatalosan is elkezdődik a 12 futamból álló bajnokság. Amit 2013.04.07-én fejezünk be. Az eddig jól megszokott két futam helyett idén 3 legrosszabb lesz dobható. Ezzel próbáljuk  még izgalmasabbá tenni a véghajrát.  Az idei évben mellőzni fogjuk az egyedi vonalvezetésű pályákat. Cserében minden futam élőben látható lesz a Simsporttv honlapján. A handikap rendszer némi finomításon esett át. A szabályzat természetesen tartalmazz minden változást. Annak ismerete alapfeltétele a bajnokságban való részvételnek.

Mindenki aki benevezz egyben elfogadja a szabályzat tartalmát is!

=SZABÁLYZAT=

Nevezés:

A tagdíjak magukba foglalják a szerverek 24/7-es használatát 2013. október 15-ig, (természetesen csak érvényes jelszóval, ami nem publikus), valamint a bajnokságokban való részvétel lehetőségét. Biztosítjuk a hátteret, lebonyolítást, és az RCM 13. Magyar S2 Bajnokság mellett (tagdíjtól függően) az előző évadhoz hasonlóan rengeteg kiegészítő és fun verseny, mini bajnokság is várható. A jelentkezéshez szükséges további feltételekhez küldj egy e-mail-t az info [kukac] live-for-speed [pont] hu címre!

info@live-for-speed.hu

Kategória: Hírek | A közvetlen link.