Race of Champions 2011

Elérkeztünk az idei év fénypontjához a 2011-es Bajnokok Tornájához. A tavalyi évvel ellentétben, ezúttal magyarország egyik, ha nem a legnagyobb formula autós ligájával, a MASZOSZ-szal közösen rendezzük meg az év eseményét.

Íme a sorsolás eredménye: http://gphungary.hu/downloads/rFactor/VSR/ROC/ROC/RoC2011.xls

Az A jelzésű csoport nem tűnik könnyűnek, Leitner Norberttel a zárt kasztnis versenyzés mesterével, Roós András az idei NASCAR bajnokság győztesével, Varga Péter az F3 címvédője és a nemrég köztudatba berobbanó Mayer Milán foglalnak helyet.

A B csoport jogosan érdemelte ki a “halál csoport” jelzőt. Kun Ádám a DTM széria jelenlegi uralkodója mellé a tavalyi ROC első három helyezettje, Tim Gábor-Szabó Gábor-Báldi Gergő triót sorsolták a szervezők.

A C csoportban helyet foglal Zentai Bence, Szántó Péter, Nagy Zsolt és Hatvani Bálint. Szerintem nem kell kommentálni ezt a csoportot, bárki esélyes lehet, itt sem lehet egyértelmű esélyest megnevezni.

Az utolsó D csoportban foglal helyet 2 tartalék pilóta valamint Tóth Roland és Kiss Balázs.

Az idei rendezvényen 5 autó lesz látható: Subaru-Audi-Palatov-StockCar-Seat Leon. 4 liga képviselteti a pilótáit idén: 3 pilóta a VSR-ből, 3 a MASZOSZ-ból, 2 fő a PSRL-ből és Kiss Balázs képviseli a SimCO csapatát.

Az időterv a következő:
Közvetítés ——- 17:00
Csoportkör ——- 17:30 – 19:30
Negyeddöntő ——- 19:40
Elődöntő ——- 20:20
Döntő ——- 21:00
A szünetekben több meglepetés várja majd a nézőket az SSTV 1es csatornáján!

Forrás: VSR

Kategória: Hírek | A közvetlen link.