OBHUNRacing 2016-os tervek!

Lesz még itt I. Lada Winter Fesztivál ahol három típusú Ladával lehet nevezni itt előre megírt versenynaptár nincs, a pályákat a „The Hat” nevű programmal minden verseny után sorsoljuk ki összesen 9 pálya lesz a gépben de ebből csak 7 helyszínre látogatunk el lesz Rally, RallyCross, és Pálya verseny is az első futam egy RallyCross futam lesz ahol Franciaországba látogatunk el méghozzá a Loherac nevű pályra! Ide is lehet még jelentkezni melyet ITT tudtok megtenni!

A harmadik sorozat amiről írok az a Formula Master series mely egy FIX setupos versenysorozat lesz, itt hat pályán és 12 futamon át fognak egymás ellen versenyezni a versenyzők. Erre a bajnokságra ITT tudok jelentkezni!

2016-ban először az OBHUNRacing-nél megrendezésre kerül a World Endurance Championship Ahová egyenlőre még csak tesztpilóták jelentkezését várjuk! A jelentkezéshez nincs más dolgod, mint a campman@obhunracing.com e-mail címre írnod egy e-mailt aminek ezt a tárgyat kell hogy add: WEC Tesztpilóta jelentkezés! az üzenetben pedig ejts pár szór magadról… ha elfogadtuk jelentkezésed akkor kapsz majd egy emailt amiben benne lesz a szerver csatlakozási jelszó illetve a V.L.S.ui letöltő linkje!

2016 még tartogat pár izgalmas futamot mint például Lada Summer Fest, BMW1 cup, WV Scirocco cup és még rengeteg meglepetés, ha nem szeretnél lemaradni semmiről akkor nézd a weboldalt illetve a fórumunkat mindent megtalálsz itt: www.obhunracing.com

Kategória: Hírek | A közvetlen link.